OTTHONI ÉS ANDROID VERZIÓ IS!

 

Elég egyszer regisztrálni, egy e-mail cím - jelszó párossal mindkét terméket használni tudod.

 

Ha otthoni számítógépen, vagy laptopon szeretnéd használni a Szemfülest, akkor először töltsd le a gépedre - Program letöltése - és utána regisztrálj ITT, majd e-mail címeddel és jelszavaddal be tudsz lépni.

 

Ha mobilra szeretnéd, akkor töltsd le a Play Store ból, utána lépj vissza és regisztrálj itt. Utána az e-mail címeddel és jelszavaddal be tudsz lépni az Androidos mobilodon.

 

Lehet, hogy úgy találod, hogy kicsit sok adat kell itt, ez azért van, mert a háttérben a szemorvosok állítják be a szoftvert a korod, nemed stb. alapján.

 

Úgy gondoljuk, hogy manapság a monitorok, vagy mobilok tiltása haszontalan, nem célravezető módszer a káros hatások kiküszöbölésére. Az emberek naponta 2-4 órát mobiloznak, átlagban 3-4 órát néznek TV-t és 4-8 órát ülnek számítógép előtt. A megoldás az, ha egészségesen használjuk közben a szemünket, testünket, hiszen egész életünkben 17-25 évet képernyők előtt töltünk. A Szemfüles tanácsaival egészségesebb maradhatsz, de ez rajtad is múlik. Mi adjuk az ütemet, segítünk, hogy mit és mikor csinálj, Neked csak be kell tartanod. Ez nem bonyolult, ugye? Vágj bele már ma az egészséged érdekében a kalandba!

 

Két terméket készítettünk, hogy meg tudd védeni magad és családod a képernyők okozta káros hatásoktól: a Szemfüles Otthoni és az Android verziót. Az Otthonit le tudod tölteni a számítógépedre a főoldal Ingyenes letöltés gombjával.

Mindkettő önálló termék, egy felhasználó tudja kezelni őket. Nincsenek összekötve, az otthoni verzióban a számítógéped előtti munkavégzésed statisztikáit látod, míg az Androidban csak a mobilt.

Használható: Android 7 és felette.

 6.0-nál elképzelhető, hogy az újszerű technológia miatt a készülék gyengének bizonyul a futtatásra. Ha nem, vagy régen volt rajta frissítve a Google Play Services komponens, akkor nem fog működni a mérés és az applikáció.

 

A képernyők előtti ücsörgő munka, szórakozás, kikapcsolódás a 21. század egyik legnagyobb problémája.

Az elhízáson túl - amiben a fél világ szenved - tönkreteszi a szemet, a gerincet és a végtagokat is.

 

Rövid távon fejfájást, szem fájdalmakat okoz.

A sok mobilozástól rövidlátásunk és SMS nyakunk lesz.

 

A sok monitorozástól, mobilozástól középtávon száraz szem szindróma, ínhüvely gyulladás és kéztőalagút szindróma is kialakulhat. 

Az alsó végtagokban visszér kezdődik, előbukkan az első gerincsérv (porckorongsérv) és elkezdődnek az orvosi beavatkozások és műtétek.

 

Hosszú távon az ember lerobban és egyre több hiányzás mellett nem tudja ellátni a munkáját, az életminősége leromlik.

 

A folyamatot bármelyik pontján vissza lehet fordulni a Szemfüles használatával. Csak döntés kérdése. Annyit kell tenni, hogy betartani a szoftver utasításait, amely beállításait szemész doktorok ellenőrzik és finomhangolják.

 

Ha többet szeretnél tudni a monitor és mobil előtti rizikókról, töltsd le tanulmányunkat, vagy íratkozz fel hírlevelünkre!

Légy szemfüles!