A legfontosabb érték
a vállalatok számára a munkaerő.

Használja ki a modern technológia lehetőségeit a munkavállalók megtartására!

A legfontosabb érték a vállalatok számára a munkaerő.

Használja ki a modern technológia lehetőségeit a munkavállalók megtartására!

Magasabb motiváció

A kellemes munkakörnyezet motiválóan hathat a munkavállalókra, ezáltal pontosabb és gyorsabb munkára ösztönözve őket.

Egészségesebb munkavállalók

Ha biztosított a megfelelő környezet, akkor kevesebbszer kell a munkavállalóknak egészségügyi okok miatt távol maradniuk a munkától.

Hatékonyabb munkavégzés

A munka hatékonysága nagyban függ a dolgozók állapotától. Fontos a megfelelő időközönként beiktatott pihenőidő, hogy a munkavállalók felfrissíthessék magukat.

A munkatársak körüli problémák jelenthetik
az egyik legnagyobb veszteséget a vállalat számára.

Kellemetlen, amikor folyamatosan mondanak fel a kollégák, majd újra és újra meg kell hirdetni a szabad pozíciókat, amikor aztán újra végig kell menni a kiválasztási folyamaton, hogy megint egy új arc kerüljön a csapatba.

A folyamatos fluktuáció mellett közösséget sem lehet építeni, így a meglévő munkaerő sem tud hatékonyan együtt dolgozni, hiszen folyamatosan be kell tanítani valakit, aki még nem ért a munkához 100%-ban, és így helyette is dolgozni kell, legalább részben, ha nem egészben.

A munka hatékonysága is jelentősen csökken, a felettesek sem lesznek boldogok, hiszen az eredmények sem lesznek olyanok, mint amennyi potenciál lehetne a munkavállalókban, így mindenki frusztrált lesz. 

Ez rengeteg frusztrációval járhat az egész munkahely számára, és mindenkinek megkeserítheti a mindennapi munkavégzését. Miért nehezítené meg kollégái életét? 

A modern technológiai
környezetben új és szinte láthatatlan
tényezők jelentik a problémák forrását

Koncentrált munka, böngészés, videónézés közben kimaradhat vagy jelentősen lecsökkenhet a pislogások száma a normál érték alá.
Gyakran túlságosan közel hajolunk a képernyőhöz, hosszan bandzsítunk, illetve nem tartjuk be még az 50 perc munka – 10 perc pihenés előírást sem, sokszor 4-5 órát töltünk egyszerre a képernyő előtt.

Koncentrált munka, böngészés, videónézés közben kimaradhat vagy jelentősen lecsökkenhet a pislogások száma a normál érték alá.
Gyakran túlságosan közel hajolunk a képernyőhöz, hosszan bandzsítunk, illetve nem tartjuk be még az 50 perc munka – 10 perc pihenés előírást sem, sokszor 4-5 órát töltünk egyszerre a képernyő előtt.

A gyakran kiszáradó szem okozója lehet további szembetegségek kialakulásának és egyéb kellemetlen tüneteket is eredményezhet. Éppen ezért fokozottan oda kell figyelnünk és tennünk azért, hogy a jelenlegi és a következő generáció szemének épségét megőrizhessük.

Ne legyenek üres székek az irodában!

Az egyik legjobb módja a munkaerő-megtartásnak, ha megfelelő körülményeket lehet biztosítani a számukra, és érzik, hogy odafigyelnek rájuk, fontos a cégnek, hogy jól érezzék magukat.

Mi erre kínálunk egy jó megoldást,

egy olyan szoftvert, aminek a fő fókusza a felhasználó jólléte.

A Szemfüles célja egy élhető, egészséges munkakörnyezet biztosítása, amivel az irodai munkát végzők rövid- és hosszútávú megbetegedései is megelőzhetők.

A Smarteyesaver egy olyan felhasználóbarát alkalmazás, melynek segítségével megvédhető a munkavállalók testének, látásának épsége.

A Péterfy Sándor utcai kórház szemészet orvosainak tudományos támogatásával létrejött program a modern technikának köszönhetően felméri, hogy a felhasználók milyen gyakran pislognak, megfelelő távolságból figyelik-e a monitort, valamint hogy milyen gyakran isznak, mozognak és tartanak pihenőt. Mindemellett pedig figyelmeztet, ha ezeket elmulasztanánk.

Miért a Smarteyesaver a legjobb választás?

könnyen beüzemelhető, utána magától működik

nagy mértékben hozzájárul a munkavállalók egészség-megőrzéséhez

figyelmeztet a pihenőidő betartására

nő az árbevétel termelő képesség

egészségesebb, produktívabb munkavállalók látják el, a napi feladatokat

nő a munkavállalók átalános elégedettsége

kisebb hibázási lehetőség miatt csökkennek a költségek

csökkenti az irodai dolgozók fluktuációját, növeli a munkaerő megtartás sikerességét

nő a munkavállalók teljesítménye

megelőzi a munkavállalók szem, kéz és gerinc betegségek miatt bekövetkező rövid, vagy akár tartós betegállományát.

Mivel is éri el a Smarteyesaver mindazt, amit eddig felsoroltunk?

 Személyre szabható, sokopciós beállításkezelője lehetővé teszi azt, hogy a munkavállaló által leginkább problémásnak tartott szokásait változtassa. Ezek közé tartozik a:

Pislogásra ösztönzés

Mérés alapon, rendszeres időközönként ösztönözzük a felhasználót a megfelelő számú pislogás eléréséhez, a szemfáradás megelőzése érdekében. Egészséges pislogás, min. 12-15 / perc.

Egészséges távolságtartás a monitor és szem között

Mérés alapon, figyelmeztetjük a számítógéppel dolgozót a képernyőtől való egészséges távolság betartására.

Pihenőidő

Folyamatosan számítógépen, monitor előtt dolgozók részére biztosítani kell óránként 10 perc pihenőidőt, a munkavállaló szemének védelme érdekében. A pihenőidő csak a képernyő előtti munkavégzés alól mentesít, így ez idő alatt, bármely más egyéb feladat elvégezhető.

Rendszeres vízíváshoz szoktatás:

Beállított időközönként figyelmeztetjük a felhasználót a helyes és egészséges vízivási gyakorlatra.

Szemtorna óránként

Beállítható, hogy óránként egyszer néhány javasolt szemtorna gyakorlat jelenjen meg.

Kéztorna óránként

Beállítható, hogy billentyűzet leütés számláló és egér kattintás számláló alapján, óránként egyszer, néhány javasolt kéztorna gyakorlat jelenjen meg.

Kamera nélküli mód

Kamera nélküli mód is opció az érzékenyebb kollégáért. Ebben az esetben nem az adott felhasználó tényszerű adatai alapján jelennek meg a jelzések.

Visszajelzés

Heti, havi és éves adatok alapján a szoftver statisztikai adatokat ad, ezzel láthatóvá válik a felhasználó saját fejlődése.

Az így elérhető opciók megfelelő kombinációjával mind rövid-, mind hosszútávon sokkal elégedettebb és produktívabb lehet a munkavállaló, valamint az egészségének megőrzése érdekében is hatalmas különbséget jelenthet.

FONTOS!

A kamera használata ellenére nem rögzítünk és tárolunk képeket:

sem a felhasználóról

sem a környezetről

sem a munkafolyamatokról

Amennyiben több információra van szüksége, jobban meg akarja ismerni a Smarteyesaver működését, akkor kérjen a gombra kattintva visszahívást tőlünk.

Tanácsadóink személyesen fogják tájékoztatni, felmérik egyedi igényeit és annak megfelelő ajánlatot készítenek.

  • +36 30 999 7972
  • info@szemfules.hu
  • 2745 Kápolnásnyék,
    Kazinczy Ferenc utca 22-30.